Tervetuloa palveltavaksi!

Palvelemme valtakunnallisesti niin yrityksiä kuin julkishallinnollisia toimijoita, yksityisiä asiakkaita unohtamatta. Valtaosa asiakkaistamme sijaitsee Länsi-Suomen alueella. Henkilökuntaamme kuuluu parikymmentä alan ammattilaista, jotka ovat aina valmiina työhön!

 

Ota yhteyttä!

Yritys

historiakuva

Täyden palvelun LVI-osaamista vuodesta 1954

Jalasjärven Vesijohtoliike Kannosto ja Parkanossa toimiva LVI-Talo Kannosto ovat täyden palvelun LVI-yrityksiä, joiden toimintaan kuuluvat LVI-urakointi ja tarvikemyynti, rakennuspeltityöt, öljypoltinasennukset ja -huollot, CAD-pohjainen LVI-suunnittelu sekä asennuspalvelut. Lisäksi yrityksessämme on käytössä ISO 9001 laatujärjestelmä. Yrityksemme ovat saaneet Suomen Vahvimmat sertifikaatin sekä kuuluvat korkeimpaan AAA luottoluokkaan.

Olemme toimineet alalla yli 60 vuotta ja referensseihimme kuuluu monipuolisesti erilaisia ja erikokoisia kohteita. Vakaa ammattitaitomme ja asiakaslähtöinen ajattelutapamme takaavat korkealaatuisen lopputuloksen vaativimmissakin kohteissa. Erilaisten järjestelmätoimitusten lisäksi tarjoamme nopeaa huoltopalvelua ja yksilöllisesti, asiakkaan toiveiden mukaisesti, räätälöityjä vuosihuoltosopimuksia.

 

TUTUSTU TÄSTÄ YRITYSESITTEESEEMME